ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ.

afisa gia ekloges yphresiakwn 2018 1

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Pin It

17/05/2018

epixeirisaiko sxedio aade 2018

Το Επιχειρησιακό Σχέδιο του 2018 θέτει στόχους και έργα που αποσκοπούν αφενός στην υλοποίηση των στρατηγικών στόχων της Α.Α.Δ.Ε., αφετέρου στην αντιμετώπιση διαπιστωθεισών δυσλειτουργιών και προβλημάτων, μετεξελίσσοντας παράλληλα τον Οργανισμό μας ώστε να είναι πιο σύγχρονος, αποτελεσματικός και αποδοτικός.

Για την ενίσχυση της Φορολογικής Συμμόρφωσης και την μεγιστοποίηση των Δημοσίων Εσόδων δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα σε δράσεις ενημέρωσης των φορολογουμένων προς εκπλήρωση των φορολογικών τους υποχρεώσεων και καταβολής των οφειλόμενων φόρων. Παράλληλα, επανεξετάζονται οι εκκρεμότητες των Φορολογικών Υπηρεσιών ώστε να ολοκληρωθεί η επεξεργασία των ανεκκαθάριστων δηλώσεων και των εκκρεμών αιτήσεων επιστροφών φόρων.

Η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου αποτελεί μια διαρκή προτεραιότητα της Α.Α.Δ.Ε. Για το 2018 προβλέπεται αυξημένος αριθμός φορολογικών ελέγχων, στοχευμένοι προληπτικοί έλεγχοι και έρευνες σε όλη την επικράτεια και ειδικοί έλεγχοι σε κατηγορίες επιτηδευματιών. Επίσης, ορίζεται αυξημένος αριθμός εκ των υστέρων ελέγχων και ελέγχων δίωξης από τα τελωνεία, τις κινητές και τις θαλάσσιες ομάδες ελέγχου καθώς και ειδικοί έλεγχοι με μέσα δίωξης. Στοχευμένοι έλεγχοι και δράσεις θα πραγματοποιηθούν για καταπολέμηση του λαθρεμπορίου σε προϊόντα που υπόκεινται σε Ε.Φ.Κ., μετά την εκπόνηση των σχετικών ειδικών Επιχειρησιακών Σχεδίων.

Η επιχειρηματικότητα και η διευκόλυνση του εμπορίου υποστηρίζεται ενεργά, αφού στοχεύουμε, μεταξύ άλλων, στην αύξηση του αριθμού των κατόχων πιστοποιητικού Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα (ΑΈΌ.) και στην απλοποίηση των διαδικασιών τελωνισμού και εκτελωνισμού.

Η εξυπηρέτηση των πολιτών και η διαφάνεια αποτελεί πρωταρχική δέσμευση και στοίχημα για την ΑΑΔΕ. Η εξέταση των ενδικοφανών προσφυγών και η δημοσιοποίηση των αποφάσεων, η άμεση ανταπόκριση σε τηλεφωνικές κλήσεις των πολιτών, η συνεχής ενημέρωσή τους μέσω του διαδικτυακού τόπου της για την παροχή οδηγιών και η ψηφιοποίηση υπηρεσιών και διαδικασιών αποτελούν βήματα προς την κατεύθυνση αυτή. 

Επίσης, ο εσωτερικός έλεγχος υπαλλήλων, υπηρεσιών και διαδικασιών προς αποφυγή φαινομένων διαφθοράς διασφαλίζεται μέσα από στόχους και δράσεις του Ε.Σ.

Τέλος, μέσα από συνεχείς ελέγχους σε συνεργασία με τους λοιπούς φορείς του Δημοσίου, διασφαλίζεται η προστασία της Δημόσιας Υγείας και η διαρκής ενημέρωση των καταναλωτών.

Το παρόν Ε.Σ. δεν αποσκοπεί στο να βαρύνει το ήδη δύσκολο έργο των Υπηρεσιών και των υπαλλήλων του Οργανισμού, αλλά στο να δώσει κατευθύνσεις και προσανατολισμό προς το Όραμά μας.

Δείτε και κατεβάστε το Επιχειρισιακό Σχέδιο της ΑΑΔΕ για το 2018 εδώ

Pin It
top