ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ.

afisa gia ekloges yphresiakwn 2018 1

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Pin It

 

Αθήνα 22.10.2020

Αρ. Πρωτ.: 1740

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 1Γ/2017

Στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο της 16/10/20 απορρίφτηκαν όλες οι αιτήσεις μεταθέσεων των συναδέλφων της 1Γ/2017, παρά το γεγονός ότι στο αντίστοιχο Υπηρεσιακό της 7/8/20 είχαν εγκριθεί ορισμένες εξ αυτών.

Θεωρούμε αδιανόητο το γεγονός αυτό, δεδομένου ότι η Διοίκηση μέσω της Υπηρεσιακής ηγεσίας, είχε εκφραστεί υπέρ της ικανοποίησης κάποιων αιτημάτων, βάσει ορισμένων κριτήριων που είχαν συμφωνηθεί και τηρήθηκαν στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Αυγούστου. Να υπενθυμίσουμε ότι, οι συνάδελφοι της 1Γ/2017 δεν λαμβάνουν την προσωπική διαφορά και αναγκάζονται να διατηρούν δύο σπίτια, με αποτέλεσμα ορισμένοι να έχουν  φτάσει στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης.

Στο επιχείρημα του ότι γνώριζαν που δήλωναν, απαντάμε πως δεν ήξεραν την οικονομική αφαίμαξη που θα υφίσταντο κατά την διάρκεια της 9μηνης εκπαίδευσης, καθώς επίσης δεν γνώριζαν και την έλευση της πανδημίας του covid-19 με τις συνέπειές της (οικονομικές και μη). Υπενθυμίζουμε ότι σε προηγούμενη περίοδο επιβλήθηκε απαγόρευση μετακινήσεων και είναι πολύ πιθανόν να επιβληθεί περιορισμός και στο άμεσο μέλλον, όχι μόνο στην ίδια πόλη άλλα και από πόλη σε πόλη για τον περιορισμό της πανδημίας.

Για όλα τα ανωτέρω,

Καταγγέλλουμε ομόφωνα την αλλαγή στάσης της Διοίκησης της ΑΑΔΕ ως προς την διαχείριση των αιτημάτων μετάθεσης των συναδέλφων της 1Γ/2017 και ζητάμε την πραγματοποίηση των μεταθέσεων εκείνων που εμπίπτουν στα κριτήρια που είχαν αρχικά συμφωνηθεί.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΥΦΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ         ΑΡΣΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Κατεβάστε και εκτυπώστε την ανακοίνωση εδώ

Pin It
top