28ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

29 synedrio poy doy

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2021

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/10 ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΑΔΕ

dake yphresiaka aade 2021

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

                                                

ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛEΣΜΑΤΑ

                                                 

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Pin It

Αθήνα 18.6.2020

     Αρ. Πρωτ.: 1690

 

 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 10.6.2020

 

Σήμερα 10.6.2020 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 10:00 π.μ. συνεδρίασε το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΔΟΥ, με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης:

 

Με θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

  1. 1.Ενημέρωση-τρέχοντα θέματα.

2. Ελεγκτικά Κέντρα ΑΑΔΕ.

3.Διεκδίκηση μισθολογικής εξομοίωσης και σχεδίου μισθολογίου-εργασιακών. Προγραμματισμός δράσης.

4. Διεκδίκηση BONUSυπηρεσιών.

5. Ωράριο λειτουργίας υπηρεσιών ΑΑΔΕ.

6.Μεταθέσεις νέων συναδέλφων. Λειτουργία Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

7.Οικονομικός απολογισμός 2019 - προϋπολογισμός 2020

8.Έγκριση αποφάσεων Εκτελεστικής Επιτροπής από 6.3.2020 έως 28.5.2020.

9. Έγκριση μικροδαπανών από 1.2.2020 έως 30.4.2020.

Με την έναρξη της συνεδρίασης αναγνώστηκε ο ονομαστικός κατάλογος των μελών του Γ.Σ. για την διαπίστωση απαρτίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14§3 του καταστατικού ΠΟΕ- ΔΟΥ

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι το Γ.Σ. βρίσκεται σε απαρτία, καθόσον βρέθηκαν παρόντες είκοσι εννέα (29) Γενικοί Σύμβουλοι επί συνόλου τριάντα ενός (31), όπως παρακάτω:

 

01. ΑΡΣΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 02. ΒΑΣΙΛΟΓΑΜΒΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
03. ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 04. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
05. ΔΗΜΑΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 06. ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
07. ΚΑΟΥΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 08. ΚΑΡΑΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
09. ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 10. ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
11. ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 12. ΚΟΥΠΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
13. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 14. ΜΠΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
15. ΝΑΣΙΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ 16.ΝΑΤΣΙΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
17. ΠΑΝΤΣΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ 18. ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΦΩΤΙΟΣ
19.ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ 20. ΠΑΤΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ  
21.ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 22. ΡΑΠΤΟΥ ΟΛΓΑ
23. ΡΟΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 24. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
25. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 26. ΤΕΡΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
27. ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 28. ΤΣΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
29. ΥΦΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ  

         Δικαιολογημένα απόντες ήταν οι συνάδελφοι : 1. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Τέθηκαν τα εξής θέματα προ ημερησίας διάταξης:

         Έγινε δεκτή η παραίτηση του μέλους του Γενικού Συμβουλίου συναδέλφου ΚΑΖΑΝΤΙΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ από την παράταξη της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ και αντικαταστάθηκε από το επόμενο εκλεγμένο μέλος της παράταξης του, τον συνάδελφο ΝΑΤΣΙΚΑ ΑΓΓΕΛΟ.

            Με την έναρξη της συζήτησης έγινε ενημέρωση του Γενικού Συμβουλίου από την Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής, επί του συνόλου των θεμάτων που απασχόλησαν τη διοίκηση στο διάστημα που μεσολάβησε από την προηγούμενη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου (19.2.2020).

         Μετά την ενημέρωση της Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής, τις τοποθετήσεις και προτάσεις των μελών επί των Θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης, το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΔΟΥ προχώρησε στη λήψη των παρακάτω αποφάσεων:

 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

    

ΘΕΜΑ 2Ο : ΕΛΕΓΚΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΑΔΕ.

ΑΠΟΦΑΣΗ 1η :

Ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. εν μέσω κορωνοϊού, εξήγγειλε την δημιουργία Ελεγκτικών Κέντρων, τεσσάρων στην Αθήνα και δύο στην Θεσσαλονίκη. Δεν ανακοίνωσε ούτε το πότε θα λειτουργήσουν, ούτε τα κριτήρια με τα οποία θα στελεχωθούν.

Αυτό το έργο το έχουμε ξαναζήσει στο παρελθόν με ΤΕΚ-ΠΕΚ-ΕΘΕΚ-ΔΕΚ ανεπιτυχώς και είχε ως αποτέλεσμα την διάλυσή τους.

Η λειτουργία ξανά Ελεγκτικών κέντρων θα αφαιρέσει ουσιώδες φορολογικό και ελεγκτικό αντικείμενο από τις Δ.Ο.Υ., με αποτέλεσμα την τριχοτόμηση του εφοριακού κλάδου και άγνωστες συνέπειες στα εργασιακά και τα μισθολογικά των υπαλλήλων.

Η Διοίκηση της Α.Α.Δ.Ε. για ακόμη μια φορά, με επικοινωνιακού τύπου μάρκετινγκ, προχωράει σε μεταρρυθμίσεις χωρίς να λαμβάνει υπόψη την άποψη της πλειοψηφίας των υπαλλήλων και των οργάνων τους.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ

ΣΤΗΝ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΗ…ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.

ΛΕΜΕ ΝΑΙ

ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ Δ.Ο.Υ. Α΄ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.

 

ΘΕΜΑ 3ο : ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ-ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ.

 

ΑΠΟΦΑΣΗ 2η :

Το Γενικό Συμβούλιο αποφάσισε τη πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για τους νέους συναδέλφους τη μέρα της συνάντησης με την Πολιτική ηγεσία στο Υπουργείο τη Παρασκευή 12.6.2020.

ΑΠΟΦΑΣΗ 3η :

Το Γενικό Συμβούλιο ομόφωνα προσδιόρισε για τις 2.7.2020 νέα ημερομηνία της ανασταλείσας στις 12.3.2020 24ωρης Απεργιακής κινητοποίησης που είχε προσδιορισθεί για τις 18 Μαρτίου 2020. Η αναγκαιότητα της ημερομηνίας της 2.7.2020 θα επανεξεταστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή, σε περίπτωση ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ αποδοχής, κατά τη συνάντηση στις 12.6.2020 της Ομοσπονδίας με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα, των αιτημάτων του πλαισίου πάλης της ανασταλείσας απεργίας της 18ης Μαρτίου. Εξουσιοδοτείται τέλος η Εκτελεστική Επιτροπή να προσδιορίσει επιπρόσθετες της απεργίας εναλλακτικές δράσεις.

 

ΘΕΜΑ 4Ο : ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ BONUS ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

 

Δεν πάρθηκε απόφαση.

ΘΕΜΑ 5Ο : ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΑΔΕ.

 

ΑΠΟΦΑΣΗ 4η :

Η Η ΚΥΑ 34781 που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2168 Β της 4/6/2020 προβλέπει μεταξύ άλλων στο άρθρο 19 παρ. 2 ότι:

“Οι δημόσιες υπηρεσίες τελούν σε πλήρη λειτουργία. Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Με ευθύνη του οικείου Προϊσταμένου τηρείται ελάχιστη απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των υπαλλήλων και μεταξύ των υπαλλήλων και των πολιτών.”

Το αποτέλεσμα της δημοσίευσης της ανωτέρω ΚΥΑ ήταν από τα ξημερώματα της 9/6/2020 και πριν καν ανοίξουν οι υπηρεσίες μας, να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές σε αρκετές ΔΟΥ της χώρας. Οι Προϊστάμενοι των ΔΟΥ αδυνατούν να συγκρατήσουν στις περισσότερες περιπτώσεις τους φορολογούμενους, οι οποίοι συναθροίζονται χωρίς προφυλάξεις μέσα στα γραφεία και στους διαδρόμους των υπηρεσιών.

Αντίστοιχα η κυβέρνηση για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις προβλέπει πολύ αποτελεσματικότερα και αυστηρότερα μέτρα, π.χ. σε 100 τ.μ. καταστήματος επιτρέπονται μέχρι 12 άτομα (πελάτες και προσωπικό), την στιγμή που σε 100 τ.μ. αρκετών ΔΟΥ συναθροίζονται περισσότερα από 20 άτομα.

Μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει η πρόταση ότι «Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.»

Η επίσκεψη στις υπηρεσίες μας κατόπιν ραντεβού ήταν πάντα ζητούμενο τόσο για τους εργαζόμενους σε αυτές, όσο (κατά δήλωση τουλάχιστον) και για τους κυβερνώντες. Φτάσαμε για πρώτη φορά τόσο κοντά στην επίτευξη αυτού του στόχου, αλλά δυστυχώς μια ΚΥΑ με ισχύ έως και την 14η Ιουνίου 2020 (Άρθρο 26), ήρθε να τον ισοπεδώσει και μάλιστα με μοναδικό κανόνα την τήρηση απόστασης 1,5 μέτρου……. Ούτε λόγος για μάσκες, αντισηπτικά, μέγιστο αριθμό ατόμων ανά τ.μ.………..

Βεβαίως και υπήρχαν πλείστα προβλήματα στην διαδικασία των ραντεβού, αλλά αντί η κυβέρνηση σε συνεργασία με την Διοίκηση της ΑΑΔΕ να τα αναζητήσει, να τα αναδείξει και να εστιάσει στην επίλυσή τους, προτίμησε την εύκολη επαναφορά στο προηγούμενο καθεστώς. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από αυτά:

• Απαρχαιωμένος εξοπλισμός(Υπολογιστές του 2004, έλλειψη scanner, προβληματικές συνδέσεις στο internet).

• Ακατάλληλα κτίρια που καταλαμβάνουν πολλούς ορόφους και που για την ολοκλήρωση των συναλλαγών, οι συνάδελφοι έπρεπε να ανεβοκατεβαίνουν εξαντλητικά και επαναλαμβανόμενα τους ορόφους πάνω κάτω.

• Έλλειψη οργανογράμματος καθορισμού διαδικασιών ή ακόμη και εφαρμογής ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων.

Το Γενικό Συμβούλιο ομόφωνα:

ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ-ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΥΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ & ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

 

ΘΕΜΑ 6Ο: ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

 

ΑΠΟΦΑΣΗ 5η

Το Γενικό Συμβούλιο αποφασίζει ομόφωνα να εξουσιοδοτήσει την Εκτελεστική να προβεί σε άμεση καταγραφή όσων συναδέλφων προσλήφθηκαν με την προκήρυξη 1Γ/2017 & αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά, οικογενειακά και λοιπά προβλήματα και με κριτήρια που θα ορίσει η Εκτελεστική (πχ αριθμός παιδιών, οργανικές θέσεις κλπ) να προσδιοριστεί ομόφωνα ένας αριθμός συναδέλφων που έχουν μεγαλύτερη & επείγουσα ανάγκη, για τους οποίους η Εκτελεστική θα παρέμβει ζητώντας από το αρμόδιο υπηρεσιακό συμβούλιο άμεση λύση με μετακίνηση των συναδέλφων στον τόπο συμφερόντων τους, αμέσως μετά την τοποθέτηση τους στην οργανική τους θέση.

          

ΘΕΜΑ 7Ο : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019 - ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2020

 

ΑΠΟΦΑΣΗ 6η :

Το Γενικό Συμβούλιο ενέκρινε τον Απολογισμό 2019 & τον Προϋπολογισμό 2019.

ΘΕΜΑ 8Ο : ΈΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ 6.3.2020 ΕΩΣ 28.5.2020.

 

ΑΠΟΦΑΣΗ 7η:

Το Γενικό Συμβούλιο ομόφωνα ενέκρινε τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής για το διάστημα από 6.3.2020 έως 28.5.2020.

ΘΕΜΑ 9Ο : ΈΓΚΡΙΣΗ ΜΙΚΡΟΔΑΠΑΝΩΝ ΑΠΟ 1.2.2020 ΕΩΣ 30.4.2020.

ΑΠΟΦΑΣΗ 8η:

Το Γενικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα τις μικροδαπάνες για το διάστημα από 1.2.2020 έως 30.4.2020.

ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ

Καταγγέλλουμε την διαδικασία που ακολουθεί η ΑΑΔΕ με την απευθείας ανάθεση καθηκόντων Προϊσταμένων σε υπηρεσίες που έχει ήδη προηγηθεί προκήρυξη της θέσης, με αποτέλεσμα να μην προχωρεί η νόμιμη διαδικασία επιλογής

Τα πλήρη πρακτικά της συνεδρίασης έχουν μαγνητοφωνηθεί και είναι στη διάθεση των μελών του Γενικού Συμβουλίου.

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΑΝ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ                                     ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΣ

Pin It
top