ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ.

afisa gia ekloges yphresiakwn 2018 1

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Pin It

Aθήνα 14.5.2020

Αρ. Πρωτ.: 1676

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ

 

Την Τετάρτη 13.5.2020 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη της ΠΟΕ-ΔΟΥ με τον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλή.

 Από την πλευρά της Ομοσπονδίας τέθηκαν τα εξής θέματα:

 • Δηλώθηκε η αντίθεσή μας στην φημολογούμενη ίδρυση των Ελεγκτικών Κέντρων και ζητήθηκε από τον κ. Διοικητή να απαντήσει αν θα γίνουν και πότε. Θυμίσαμε ότι στο παρελθόν τα Ελεγκτικά Κέντρα απέτυχαν στην αποστολή τους γιαυτό και διαλύθηκαν.
 • Έγινε ερώτηση ποιες είναι οι προθέσεις της Διοίκησης για την εφαρμογή του μισθολογίου της ΑΑΔΕ, επαναλάβαμε τις θέσεις μας για ειδικό μισθολόγιο των υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών και ζητήσαμε την συνέχιση του διαλόγου.
 • Εκφράσαμε την διαμαρτυρία μας για τη μη απόδοση του bonus του 2018 που καθυστερεί η καταβολή του από τον Δεκέμβριο του 2019 και απαιτήσαμε την άμεση διευθέτηση του θέματος.
 • Διαμαρτυρηθήκαμε για την καταστρατήγηση του ωραρίου κατά την περίοδο της καραντίνας λόγω της πανδημίας και ρωτήσαμε ποιες είναι οι προθέσεις της Διοίκησης γιαυτό το θέμα.
 • Εκφράσαμε την δυσαρέσκειά μας για την επιλογή (χωρίς την συναίνεσή τους) δεκαεπτά συναδέλφων προκειμένου να συμμετέχουν σε σεμινάριο για την ηλεκτρονική απόδοση των κλειδαρίθμων και ρωτήσαμε γιατί δεν έγινε σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος.
 • Μεταφέραμε το αίτημα των νέων συναδέλφων για μεταθέσεις στον τόπο συμφερόντων τους λόγω της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης που έχει επιφέρει.
 • Ζητήσαμε αναθεώρηση των στόχων και των προτεραιοποιημένων υποθέσεων λόγω των νέων δεδομένων που έχουν προκύψει.

Ο κ. Διοικητής δήλωσε τα εξής:

 • Για τα Ελεγκτικά Κέντρα υπάρχουν κάποιες σκέψεις για δημιουργία τους μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συγκεντρωθεί και εξειδικευτεί το αντικείμενο του ελέγχου, όμως δεν έχουμε καταλήξει ακόμη και γιαυτό δεν έχω δώσει συγκεκριμένη εντολή. Όταν καταλήξουμε σε κάτι θα σας ενημερώσω.
 • Για το μισθολόγιο είπε δεν έχει να ανακοινώσει κάτι και ότι η τελική απόφαση θα είναι της Πολιτικής Ηγεσίας.
 • Για την απόδοση του bonus 2018 δήλωσε ότι θα πραγματοποιηθεί όταν ομαλοποιηθούν τα πράγματα, αφού γίνει πρώτα επανεξέταση των κριτηρίων. Δεν δόθηκε τον Δεκέμβριο γιατί δεν έγινε η αξιολόγηση. Επίσης είπε ότι πρέπει να προστατέψουμε την εικόνα των υπαλλήλων στην κοινωνία.
 • Για το θέμα του ωραρίου δήλωσε ότι τα όποια μέτρα πάρθηκαν για την προστασία της υγείας των συναδέλφων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου, είναι προσωρινά και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει πρόθεση να μονιμοποιηθούν.
 • Για την ηλεκτρονική απόδοση των κλειδαρίθμων δήλωσε ότι βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο η παροχή εξυπηρέτησης μέσω βιντεοκλήσης γιαυτό δεν έχει γίνει πρόσκληση ενδιαφέροντος και όταν οριστικοποιηθεί θα γίνει. Το ότι επιλέχθηκαν κάποιοι συνάδελφοι να παρακολουθήσουν σχετικό σεμινάριο δεν σημαίνει και ότι θα μετακινηθούν στην μελλοντική υπηρεσία. Η πρόθεση είναι να ψηφιοποιηθούν και άλλες εργασίες του μητρώου καθώς και κάποια πιστοποιητικά.
 • Για τις μεταθέσεις των νέων συναδέλφων δήλωσε ότι θα εξετάσει το θέμα αφού πάρει από τους υπηρεσιακούς παράγοντες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
 • Τέλος για την αναθεώρηση των στόχων και της προτεραιοποίησης των υποθέσεων είπε ότι αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη και θα γίνει. Για τους προληπτικούς ελέγχους είπε ότι θα επανεξετάσουν το μίγμα με ευρηματικότητα καιαλλά σε καμία περίπτωση δεν θα κλείσουμε τα μάτια στην φοροδιαφυγή.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ     ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ

Pin It
top